Title of a News Article

Gelişim okullarından büyük başarı ...

Gelişim okullarından büyük başarı ...
banner206
Şanlıurfa il genelinde gençlik il spor müdürlüğünün düzenlemiş olduğu yüzme müsabakalarında Gelişim Koleji birinci, TÜBİTAK Projesinde ise ikinci  oldular. Kapalı spor yüzme salonunda yapılan yarışmalara büyük ilgi vardı. Yüzlerce öğrenci yüzme müsabakalarına katıldı, yarışmalar sonucunda Özel Gelişim Koleji Okulu erkek  öğrencilerinden 2 altın 4 gümüş 2 bronz madalya kız öğrencilerimizde ise 1 altın 2 gümüş , 1 bronz madalya alarak birinci olmayı hak ettiler.  

Şanlıurfa Özel Gelişim Okulları kısa süre içerisinde çok büyük başarılara imza atmaya başardı. Özel Gelişim okulları 
TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı’nca Yapılan Yarışmada Akıllı Saksı Projesiyle 2. Oldu. ilk öğreti, ana okul ve 

Ortaokul öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve bilimsel gelişmelerine katkıda bulunmak amacıyla TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı’nca Biyoloji, Fizik, Kimya, Matematik ile bu yıl eklenen Değerler Eğitimi, Kodlama, Tarih ve Türkçe alanlarında orta okul öğrencilerine yönelik başarı eğitim proğramı düzenlendi.

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek ProgramI kapsamında Gelişim Okulu Öğrencisi Ahmet Dilşad KIRÇAY, akıllı saksı projesi ile ikinci olmayı hak kazandı. 
Özel Gelişim okulu Genel Müdürü Nurten Dalbaşı, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı, Okul olarak öğrencilerimizin genel eğitimleri kadars, sosyal ve kültürel alanda da başarısı için büyük çabalarımız oluyor, uzman bir ekibimiz var, her öğrencimizin becerisine göre, spor ve kültürel alanlar kadar sosyal projelere yönlendirmelerimiz oluyor, kısa sürede iki alanda başarılı sonuçlar alan öğrencilerimizi kutlarım'dedi. 

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2018, 14:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195