Title of a News Article

Genç MİSİAD'tan örnek davranış!

 Genç MİSİAD'tan örnek davranış!
banner206

Genç Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği Şanlıurfa Şubesi (MİSİAD), Eyyübiye Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne kitap bağışında bulundu.

Genç MİSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Abdurahman İşçi ve yönetim kurulu üyeleri, Şanlıurfa’da bulunan bazı okulların kütüphanelerinde yaşanan kitap sıkıntısından dolayı bir süre önce kitap toplama kampanyası başlattı. MİSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı A. Gökhan Gökmen ve yönetim kurulu üyelerinin de destek sağladığı kampanyanın ilk etabında 800’e yakın kitap toplandı. MİSİAD Şube Başkanı Gökmen, yönetim kurulu üyeleri Halil Haktankaçmaz, Mehmet Büyükfırat, Paşa Şil, Halil Barut, Cengiz Bakır, Genç MİSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Abdurrahman İşçi ve yönetim kurulu üyeleri Mehmet Özyavuz, Reşat Öncel ile Mehmet Emil Bol kitapları vermek üzere Eyyübiye Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ettiler. Toplanan kitaplar koliler halinde kütüphaneye konulmak üzere Okul Müdürü Cumali Bozkurt’a teslim edildi. Müdür Bozkurt, bu örnek davranışlarından dolayı MİSİAD Yönetim Kuruluna teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

MİSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı A. Gökhan Gökmen de, roman ve hikaye  gibi kitaplardan oluşan 800’e yakın kitap topladıklarını belirterek, “Öğrencilerin bu kitaplardan faydalanabilmeleri için Eyyübiye Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne bağışladık. Böyle bir etkinlik düzenlediğimizden olayı çok mutluyuz, bu etkinliklerimizin devam edeceğini belirtir, bu kampanyada emeği geçen Genç MİSİAD ekibini kutluyorum” dedi.

Genç MİSİAD Şube Başkanı Abdurrahman İşçi ise, kitap kampanyasına devam edeceklerinin mesajını vererek, “İlk etapta topladığımız kitapları Eyyübiye Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine bağış yapmanın mutluluğu içerisindeyiz. Kütüphanesinde yeterince kitap bulunmayan okullarımıza yönelik kitap kampanyalarımız devam edecek. Öğrencilerin bol bol farklı kitap okuyabilmeleri için elimizden geleni yapacağız” diye ifade etti.

Bu arada Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği Şube Başkanı A. Gökhan Gökmen, Okul Müdürü Cumali bozkurt’a fincan takımı hediye etti.

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2014, 13:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195