Title of a News Article

Gökmen'den başarı dileği...

.

Gökmen'den başarı dileği...
banner206

 MİSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Gökhan GÖKMEN, 15 Mart Pazar günü yapılacak YGS sınavına giren öğrencilere başarılar diledi.

GÖKMEN, YGS sınavının gençlerimizin eğitim hayatında sadece bir basamak olduğunu belirterek “gençlerimiz lise hayatı boyunca öğrenilen bilgi ve birikimlerin aktarıldığı bir sınavdan geçecektir” dedi.

Sınavı kazanıp kazanmamanın hayati önem taşımadığını söyleyen GÖKMEN,” önemli olan gençlerin hedeflerini belirleyip o yolda doğru adımlar atmalarıdır “dedi.

Kendisine inanan ve duyarlı bir birey olarak toplum içinde ki sorumluluklarının bilincinde hareket eden gençlerin yetişmesi için GENÇ MİSİAD’ı hayata geçirdiklerini belirten GÖKMEN, bu çerçevede gençlere yönelik projeleri yakında gerçekleştirecekleri söyledi.

GÖKMEN yaptığı açıklama da; ”Öğrencilerimize uzun zaman ve emek ile hazırlandıkları bu sınavda başarılar diliyorum. Ailelerin desteği ile gençlerimizin üniversiteyi kazanmalarını ve eğitimlerini başarılı olacakları bölümlerde devam ettirmelerini temenni ediyorum “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2015, 17:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195