Title of a News Article

Gök’ten öğrencilere altın öneriler…

.

Gök’ten öğrencilere altın öneriler…
banner206

Şanlıurfa'da, Çözüm Temel Lisesinin başlatmış olduğu Kariyer Günleri etkinlikleri başladı. Kariyer günlerinin ilk konuğu ise Şanlıurfa eski Milletvekili Eğitimci Doç. Dr. Abdulkerim Gök oldu.

Şanlıurfa Çözüm Temel Lisesinin başlatmış olduğu kariyer günleri etkinliği, bugün Şanlıurfa eski Milletvekili Doç. Dr. Abdulkerim Gök’ün katılımıyla başladı. Bu yıl ilki ve geleneksel hale getirilmesi planlananKariyer Günleri etkinliğine öğrencilerin ilgisi oldukça fazlaydı.

Etkinlik kapsamında değişik meslek gruplarından uzmanları konuk etmeyi amaçlayan Çözüm Temel Lisesi, öğrencilerinin meslek tercihi aşamasına geldiği sırada tüm meslekleri yakından tanımalarını ve doğru tercihler yapmalarını sağlamayı amaçlıyor. Etkinliğe başrol olarak katılan Milletvekili Gök, öğrencilere tecrübelerini ve hayatında yaşanmış olaylarla ilgili örnekler vererek onların daha sağlıklı tercihler yapma konusunda bilgilendirdi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleyiş, karşılıklı soru – cevap şeklinde sona erdi.

Söyleşi sonunda Çözüm Temel Lisesi Kurucusu Eğitimci Yazar Ömer Ağ, Şanlıurfa eski Milletvekili Doç. Dr. Abdulkerim Gök’e  katılımlarından dolayı teşekkürlerini ileterek günün anısına yöresel fincan takımı hediye etti. 


Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2017, 13:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142