Title of a News Article

Hainler önce arabasını yaktı sonra kaçırdılar

Hainler önce arabasını yaktı sonra kaçırdılar
banner206
 Tunceli Pülümür yolunda arabası kurşunlanıp yakılan öğretmen kaçırıldı

Siverek Türk Eğitim-Sen tarafından yapılan açıklamada ise  seminer çalışması İçin memleketine gittiği belirtilen öğretmenin Tunceli-Pülümür yolunda kaçırıldığı belirtildi. Öğretmenin otomobilinin kurşunlandığı, ateşe verildiği bilgisi aktarılırken arabanın anahtarlarının da üzerinde olduğu açıklandı. Öğretmenler İçin olarak yerel ajanslara ve basın mensupları ile yaptığımız görüşmelerde ise olayın netlik kazanmadığı ancak öğretmenin kaçırılma ihtimalinin yüksek olduğu anlaşılmıştır.

ÖĞRETMENİN ARABASI TARANDI ATEŞE VERİLDİ

Teröre geçtiğimiz hafta kurban verdiğimiz şehit öğretmenimiz Aybüke öğretmenden sonra bugün yaşanan bu olay akıllara terör örgütü pkk nın eylemini getirdi. Aracı taranan öğretmenin ateşe verilen aracının söndürülmesinden sonra yapılan incelemelerde arabanın kontak anahtarının üzerinde olduğu, araba ve çevresinde kan izine rastlanmadığı, araba çok sayıda kurşun deliği olduğu açıklandı.

Olayla ilgili haber videosu;

Siverek Türk Eğitim-Sen ise sosyal medya hesaplarından şu açıklamayı yaptı;

Tunceli-Pülümür yolunda seminer çalısması İçin memleketine giden Siverek ilçemiz Çiftçibaşı ilkokulunda öğretmenlik yapan arkadaşımızın aracı yakılmış ve kurşunlamış olup olay yerine itfaiye ekipleri yönlendirilmiş, itfaiye ekiplerinin olay yerine ulaşmasıyla araçtaki yangın söndürülmüş, yapılan ilk incelemelerde arkadaşımızın olay yerinde olmadığı, kaçırıldığı, aracın anahtarının üzerinde olduğu ve aracın tamamen yanarak kullanılamaz hale geldiği anlaşılmıştır. Hocamızın bir an önce Ailesine ve öğrencilerine kavuşmasını umuyoruz. Allah yardımcısı olsun.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2017, 00:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142