Title of a News Article

Harran Üniversitesi namağlup 1. Lige çıktı

.

Harran Üniversitesi namağlup 1. Lige çıktı
banner206

Harran Üniversitesi Erkek Voleybol takımı Antalya Belek’te düzenlenen Üniversiteler arası Voleybol 2. lig şampiyonasında namağlup şampiyon olarak Üniversitelerarası 1. Lige yükseldi.

Antalya Belek’te düzenlenen Üniversiteler arası Voleybol 2. lig şampiyonasında Şampiyonluğu elde eden Harran Üniversitesi Voleybol takımı 2016-2017 Sezonunda Harran Üniversitesini 1. Lig de temsil edecektir.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İsmail Gökhan; “Takım olarak özverili bir şekilde çalıştılar. Bir birileri ile çok uyumlu bir takım haline geldiler. Bu birlik ve beraberlik başarıyı getirdi. Başta takım antrenörü Dr. Yakup Aktaş olmak üzere tüm voleybolcularımızı kutluyorum. Bu başarı hepimizin” diye konuştu.

Takımın Antrenörü Araştırma Görevlisi Dr. Yakup Aktaş; “15 – 20 Aralık tarihleri arasında Antalya Belek’te düzenlenen Üniversiteler arası Voleybol 2. lig şampiyonasında centilmence geçen turnuvada Üniversitemiz Voleybol takımı 1. Lige yükselmiştir. 1. Lige çıkmayı hedeflemiştik. Sezon başından beri disiplinli bir şekilde çalışmalarımız sürdürdük. Bunun sonucunda emeğimizin karşılığını aldığımızı düşünüyorum. Turnuvalarda takımı yalnız bırakmayan Sayın Doç. Dr. İsmail Gökhan’a, Yunus Suluntay’a, bu başarının baş mimarı voleybolcularımıza ve bizlere destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bu kupayı da her konuda bizlere desteğini esirgemeyen Rektörlüğümüze armağan ediyorum” dedi.

Harran Üniversitesi Erkek Voleybol Takımının şampiyon olduğu grupta; Siirt Üniversitesi, Bayburt Üniversitesi, Muş Alparslan Üniversitesi ve Batman Üniversitesi yer alıyordu.

 

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2015, 16:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195