Title of a News Article

Harran Üniversitesinde flaş gelişme...

.

Harran Üniversitesinde flaş gelişme...
banner206

Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığını yürüten Prof.Dr. Murat Akgündüz’ün yerine atanan Prof. Dr. Burhan Akpunar görevine başladı.

Harran Üniversitesinde yapılan görev değişikliğine Üniversite Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcıları ve eğitim bilimleri bölümü öğretim elemanları katıldılar.

Devir teslim töreninde Rektör Ramazan Taşaltın, Eski Dekan Prof.Dr. Murat Akgündüz’e Eğitim fakültesine yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Yeni dekan Prof. Dr. Burhan Akpunar’a ise hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Fakültenin sorunlarının da konuşulduğu devir teslim töreninde konuşan Rektör Taşaltın; “Eğitim Fakültesi Dekanlığını yürüten Prof.Dr. Murat Akgündüz’ün Üniversitemizin Eğitim Fakültesi Dekanlığına yeni atanan Prof. Dr. Burhan Akpunar hocamıza hayırlı olsun ve hoş geldiniz diyorum. Daha önce Eğitim Fakültesi Dekanlığını vekâleten yürüten Prof.Dr. Murat Akgündüz hocamıza da yapmış olduğu hizmetler ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2016, 17:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet anıl
Ahmet anıl - 8 yıl Önce

Ne atama ama. Eğitime bakın eğitim nerede

SIRADAKİ HABER

banner195