Title of a News Article

Hayaller oyuncağa dönüştü

.

Hayaller oyuncağa dönüştü
banner206

Sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle öğrencilerin kendi yeteneklerini keşfetmelerine olanak sağlayan TED Şanlıurfa Kolejinde öğrenciler, “Hayalimdeki Oyuncak Projesi” kapsamında çizdikleri karakterleri, öğretmenleri ve velileri ile birlikte oyuncağa dönüştürdü.

Yoğun eğitim programı içerisinde, öğrencilerin motivasyonunu arttırmaya yönelik birbirinden farklı aktivitelere imza atan TED Koleji, “Hayalimdeki Oyuncak Projesi” ile minik öğrencilere bilgi ve eğlence dolu anlar yaşattı.

Proje kapsamında öncelikle hayallerindeki karakterleri resmeden öğrenciler, daha sonra bunları rengarenk boyadı. Ardından öğrenciler, çizdikleri resimler doğrultusunda ilerleyerek, anne ve babaları ile öğretmenleri eşliğinde çeşit çeşit oyuncak tasarladı. Çizdikleri birbirinden sevimli karakterleri, büyük bir titizlikle kesip diktikleri kumaşlarla oyuncağa dönüştüren TED Şanlıurfa Koleji öğrencileri, emek vererek bir ürün ortaya çıkarmanın sevincini ve mutluluğunu yaşadı. Minikler, el becerileri ile hem öğretmenlerini hem de anne ve babalarını gururlandırdı.

TED Şanlıurfa Koleji Müdürü Arif Kemal Şamat, öğrencilerin gelişimine ve sosyalleşmelerine katkı sağlayan bu tür aktivitelerin ilerleyen günlerde de devam edeceğini kaydetti. Şamat, farklı temalarla öğrencilerin kişisel becerilerini geliştirmeyi amaçlayan etkinliklerin, velilerin de katılımıyla bir hayli eğlenceli geçtiğini vurguladı.



Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2017, 09:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142