Title of a News Article

Heyecan doruktaydı...

Heyecan doruktaydı...
banner206

 Şanlıurfa'da ki tüm okullarda karne heyecanı yaşandı. Şanlıurfa özel Endülüs kolejinde de karne heyecanı yaşanırken, okul yönetimi tarafından tüm öğretmenlere çeşitli hediyeler verildi. 
2017-2018 Öğretim yılının ilk yarısının bitimini fırsat bilerek öğrencilerin heyecanlarını gözlemlemek için Karaköprü ilçesinde faaliyet gösteren Endülüs kolejine konuk olduk.  Çocuklar, bir yandan tatilin getirdiği mutlulukla eğlenirken bir yandan da okullarından ayrılacak olmanın verdiği burukluğu bize hissettirdiler.

Endülüs Koleji Genel Müdürü Halil Yıldız,  Urfastar'a yaptığı açıklamada, geçtiğimiz yıl yakaladıkları muazzam başarının sürdürülmesi için akademik her türlü gelişmeleri takip ederek öğrencileri bu doğrultuda eğitmeyi hedeflediklerini ve Dünyadaki gelişmeleri anlayıp kavrayabilen öğrenciler yetiştirmek için yabancı dilin önemini vurgulayar. ' Bence dil eğitiminin Endülüs Koleji’nin en önem verdiği hususlardan birisi olduğunu görmek için okulu ziyaret etmek yeterli'dedi. 
Yıldız' Endülüs kolejindeki öğretmen ve öğrenciler akademik olarak verimli bir ilk yarı geçirdiklerini dile getirirken okulun yaptığı bir çok etkinlikle sosyal sorumluluk projelerinde Şanlıurfa’da başı çektiğini görmek bizi de mutlu etti. 'dedi.

Endülüs kolejinin öğrencileri için düstur edindiği ‘sosyal okul sosyal öğrenci’ fikri dönem boyunca kendini göstermiş ve çocuklar yaptıkları sosyal etkinliklerde kazandıkları özgüven ve kendini ifade edebilme yetilerini bize de yansıttılar. 

Karneleri alan öğrenciler iki hafta boyunca tatilin keyfini çıkartacaklar. 

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2018, 14:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142