Title of a News Article

Hilvan'da, 24 Kasım Öğretmenleri Günü Kutlandı

ŞANLIURFA'nın Hilvan İlçesi'nde, 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Hilvan'da, 24 Kasım Öğretmenleri Günü Kutlandı
banner206
Hilvan Mesleki ve Teknik Kız Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen kutlama programın, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Hilvan Cumhuriyet Savcısı Burak Özer, İlçe jandarma Komutanı İsmail Tanrısever, Milli Eğitim Müdürü Mehdir Turgut, siyasi parti başkanları, STK başkanları, kurum amirleri ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Günün anlam ve önemiyle ilgili yapılan konuşma ve çeşitli gösterilerin ardından, Hilvan Belediyesi tarafından düzenlenen voleybol turnuvasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Turnuva birincilerine ödüllerini takdime eden Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, öğretmenlerin bir güne mahsus olarak anılmaması gerektiğini, hayatın her alanında ve her anında anılması gerektiğini konuştu. Bayık, en kutsal mesleğin bir neferi olarak görevleri başında şehit olan bütün şehit öğretmenlerimizin şahsında 24 Kasım öğretmenler günü kutlu olsun dedi.

Şehit Öğretmenler Hilvan'da Türkülerle Anıldı

24 Kasım Öğretmenler Günü için düzenlenen programda,müzik öğretmenlerinin oluşturduğu grup tarafından seslendirilen ve şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın ile Necmettin Yıldız için seslendirilen 'Magosa Limanı' adlı şarkı, salonda bulunanlara duygu dolu anlar yaşattı.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2017, 16:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142