Title of a News Article

Hilvan, Eğitimde Avrupa Yolcusu

Hilvan Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, hazırladığı projeyle Avrupa'ya gitmeye hazırlanıyor.

Hilvan, Eğitimde Avrupa Yolcusu
banner206

 

Hilvan Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hazırladığı ve ortak olduğu Erasmus  projeleri ile öğrenci ve öğretmenlerini Avrupa’ya göndermek istiyor.

 “Mobilya Üretiminde Yenilikler” adlı projeyle mobilya ve İMT öğrencilerini 2 haftalık Almanya gezisine götürmek isteyen Hilvan Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, farklı illerdeki bazı okullarla ortaklaşa hazırladığı 2 ayrı projenin kabul olması durumunda okul öğretmenlerini Avrupa'ya göndermeyi hedefliyor.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Hilvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut;

'Mesleki eğitimin bölgemizin gelişimi açısından ne kadar önemli olduğunun bilinciyle, ulusal ve uluslararası projelerin geliştirilmesi için  mesleki eğitim veren okullarımızı her türlü desteği sağlıyoruz. Sağlanan bu destekler zaman içerisinde çok güzel sonuçlar vermeye başladı. Bu kapsamda okullarımız tarafından birtakım mesleki projeler hazırlandı. Hazırlanan projelerin kabul edilmesi durumunda öğretmen ve öğrencilerimizi Avrupa'ya gönderme hedefindeyiz.' dedi.

Turgut, önümüzdeki dönemlerde benzer çalışmaların daha yoğun bir şekilde devam edeceğini ve Hilvan eğitiminin hak ettiği yere taşınması için ellerinden geleni yapacaklarını  söyledi.

 

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2015, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195