Title of a News Article

HİLVAN MYO'YA İLGİ BÜYÜK

HİLVAN MYO'YA İLGİ BÜYÜK
banner206

Harran Üniversitesi Hilvan Meslek Yüksek Okulu, 2017- 2018 eğitim yılı öncesinde Türkiye’deki birçok üniversiteyi geride bırakarak, kontenjanının büyük bir bölümüne kayıt aldı.

Harran Üniversitesi Hilvan Meslek Yüksek Okulu (MYO), yeni eğitim yılı öncesinde öğrenciler tarafından en çok tercih edilen okullardan biri olarak, kontenjanının büyük bir bölümünü doldurdu. Daha öncesinde de, bölgedeki ilk olarak İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü açılan Hilvan MYO’da, önümüzdeki yıl ise Eczacılık Hizmetleri ile Yapı Denetim bölümlerinin açılması Yüksek Öğretim Kurulu tarafından onaylandı.



Hilvan İlçesinin huzurlu oluşu ve Hilvan MYO’nun fiziki durumu ile eğitim kalitesi, akademik ve idari personellerinin özverili çalışmasının, öğrencilerin tercihlerinde ön plana çıktığının altını çizen Harran Üniversitesi Hilvan Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Oymak, şunları söyledi:

“Yüksekokulumuza gösterilen bu teveccüh bizi fazlasıyla mutlu etti. Değerli gençlerimizin Hilvan Meslek Yüksek Okulunu tercih etmelerinde Hilvan’ın konumu ve huzurlu oluşu, okulumuzun fiziki durumu, eğitim kalitesi ve elbette yüksekokulumuzun akademik ve idari personelinin özverili çalışmaları etkili olmuştur. Hilvan Meslek Yüksek Okulunun bu özelliklerini edinmesinde her türlü desteği sağlayan Sayın Rektörümüze, Hilvan Kaymakamlığına, Hilvan Belediyesine ve Hilvan Meslek Yüksek Okulu çalışanlarına minnet ve teşekkürü bir borç bilirim.”

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2017, 13:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142