Title of a News Article

HRÜ'de görev değişimi

HRÜ'de görev değişimi
banner206
 Harran Üniversitesi Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Mehmet Akif Nacar’ın Ankara’da bir göreve atanması nedeniyle görevi Doç. Dr. M. Tahir Güllüoğlu’na devretti.
Yenişehir Kampüsü Senato salonunda yapılan devir teslim töreninde dokuz aydır bu görevi sürdüren Mehmet Akif  Nacar görevlendirme dolayısıyla, Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın’a ve beraber çalıştığı senato üyelerine teşekkür ederek onlardan helallik istedi. 
Yeni göreve başlayan Doç. Dr. M. Tahir Güllüoğlu ise kendisini tanıtarak başladığı konuşmasında, yeni bir göreve atanan selefi Mehmet Akif  Nacar’a yeni görevinde başarılar diledi. 
Ahi Evren Üniversitesinde fakülte kurucu dekanı olarak görev yaptıktan sonra memleketi olan Şanlıurfa’ya döndüğünü söyleyen M. Tahir Güllüoğlu; “Rektörümüzle Mühendislik Fakültesinde aynı bölümde uzun süre çalışmalar yaptık. Rektörümüz, Akif Hocamızın ayrılması üzerine bizleri bu göreve layık gördü. Atandığım bu görevi elimden geldiğince en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğim” dedi.
Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın yeni göreve başlayan Güllüoğlu’nun görevinin hayırlı olmasını temenni ederken, Özellikle 15 Temmuz darbe girişimi sonrasındaki kritik dönemde Genel Sekreter olarak yapmış olduğu başarılı hizmetlerden dolayı Mehmet Akif  Nacar’a plaket vererek Ankara’daki görevinde başarılar diledi. 

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2017, 16:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Urfa sevdalısı
Urfa sevdalısı - 7 yıl Önce

Umudumuz sayın Prof ali sarıışık üniversiteyi bilim yuvası yapın Allah Rıza'sı için

SIRADAKİ HABER

banner195