Title of a News Article

HRÜ'lü öğrenciler OSB'de meslek sahibi olacak...

HRÜ'lü öğrenciler OSB'de meslek sahibi olacak...
banner206
Harran Üniversitesi Organize Sanayi Bölgesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesine teknik geziler düzenleniyor.

Harran Üniversitesi Organize Sanayi Bölgesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi C. İlhan Cevheri ve Müdür Yrd. Öğr. Gör. Şeyda Gür ile öğrenciler, sanayi bölgesinde yer alan çırçır ve iplik fabrikalarına inceleme gezisi düzenledi.

Yapılan gezi ile Tekstil Teknolojisi programında kayıtlı öğrencilere fabrikaların işleyiş düzeni ve iç prosesleri hakkında bilgiler verildi. Fabrikanın üretim departmanlarında pamuğun hammaddeden iplik haline gelene kadar olan süreci aktarıldı. Daha sonra gidilen iplik fabrikasında ise öğrencilere pamuğun elyaftan nasıl iplik haline getirildiği uygulamalı olarak gösterildi.

Gerçekleştirilen teknik gezi ile ilgili Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi C. İlhan Cevheri; “Ara kalifiye eleman yetiştirmeye yönelik olarak bu dönem eğitim-öğretime başlayan Organize Sanayi Bölgesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuzda, teorik olarak verilen derslerin yanı sıra uygulamalı ders ve teknik geziler sık sık tekrarlanacak. İnceleme ve yerinde görme dersleri, öğrencilerin bilgi, görgü ve deneyimleri açısından çok büyük faydalar sağlamaktadır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2019, 23:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142