Title of a News Article

Karaköprü'de bir çift ayakkabı mutluluğu

Karaköprü'de bir çift ayakkabı mutluluğu
banner206
 TED Şanlıurfa Koleji öğrencilerinin düzenlediği sanat gecesinden elde edilen gelirle satın alınan ayakkabıların kırsal bölgelerde eğitim gören, gelir seviyesi düşük öğrencilere dağıtımı tamamlandı.

Kaliteli eğitimin yanı sıra sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklerle de bölge halkının takdirini kazanan TED Şanlıurfa Koleji, “Bir Çift Mutluluk Projesi” kapsamında, daha önce 3 ayrı okulda gerçekleştirdiği ayakkabı yardımlarını, Karaköprü ilçesine bağlı Hamurkesen köyü ilkokulunda sürdürdü.

Öğrencilerin okulda düzenlediği sanat gecesinin bilet satışından elde edilen gelirle alınan ayakkabıların dağıtımına; Karaköprü Kaymakamı Ahmet Yıldız ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de katıldı. TED Şanlıurfa Koleji Kurucu Temsilcisi Aysun Çakmaklı ve TED Şanlıurfa Koleji Müdürü Arif Kemal Şamat, Kaymakam Yıldız ve Başkan Baydilli ile birlikte ayakkabıları dağıtarak, çocukların yüzünü güldürdü.

Hamurkesen İlkokulu Müdürü Ahmet İzol, okulda eğitim gören öğrencilerin çoğunlukla dar gelirli ailelerin çocukları olduğunu belirterek, “’Bir Çift Mutluluk Projesi’ bugün bizim okulumuzdaki öğrencilerimizi de mutlu etti. Çocuklarımızı gülümseten bu projede emeği geçen herkesi kutluyor, öğrencilerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

“SOSYAL PROJELER DEVAM EDECEK”

TED Şanlıurfa Koleji Kurucu Temsilcisi Aysun Çakmaklı da sosyal sorumluluk projesinin hayata geçirilmesinde öğrencilerin büyük emeği olduğunu ifade ederek, “Bu başarı, öğrencilerimizin başarısı. Hepsini kutluyorum, onlarla gurur duyuyorum” diye konuştu.

Bu tür sosyal sorumluluk projelerinin, bir yandan öğrencilerin yardımseverlik ve dayanışma duygularını güçlendirirken, diğer yandan gerçekten ihtiyacı olan öğrencilere ulaşılmasına imkan sağladığını belirten Çakmaklı, “Bundan sonraki süreçte de çocuklarımızın sosyal sorumluluk bilincinin gelişmesi için projelerimize devam edeceğiz. Ben bu projeye destek veren tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

“TED ŞANLIURFA AİLESİ OLARAK ÇOK MUTLUYUZ”

TED Şanlıurfa Koleji Müdürü Arif Kemal Şamat ise Hamurkesen İlkokulu’nda gerçekleştirdikleri dağıtımla projeyi tamamladıklarını belirterek, şöyle devam etti:

“Daha önce ‘Bir Çift Mutluluk Projesi’ kapsamında 3 ayrı okulda ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı dağıtımı yapmıştık. Öğrencilerimizin desteği ile gerçekleştirdiğimiz bu sosyal sorumluluk projesini, bugün 4. okulumuz ile tamamlamış oluyoruz. TED Şanlıurfa Koleji ailesi olarak çok mutluyuz, onurluyuz. Çünkü bu projede öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz hep birlikte çalıştık. Şu anda burada bizlere destek veren Karaköprü Kaymakamımız Sayın Ahmet Yıldız ve Karaköprü Belediye Başkanımız Sayın Metin Baydilli’ye de çok teşekkür ediyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2017, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195