Title of a News Article

Karaköprü'de öğrencilere ilginç karne hediyesi

Karaköprü'de öğrencilere ilginç karne hediyesi
banner206
 Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, öğrencilere yarıyıl tatili karne hediyesi olarak seyyar 12D sinema kurdurarak okul stresini bir nebze atmalarını sağladı.
Her fırsatta okulları ziyaret eden ve eğitime önem veren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yarıyıl tatiline girilirken de öğrencileri unutmadı. Öğrencilere karne hediyesi vermek isteyen Başkan Baydilli, seyyar sinema kurdurarak çocukların okul stresini atmasını ve eğlenceli anlar yaşamasını sağladı. Öğrencilerin zorlu bir eğitim maratonuna ara verdiğine dikkat çeken Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, çocuklara güzel bir karne hediyesi vermek istediklerini dile getirdi.

 Başkan Baydilli, "Öğrencilerimiz bizim en önemli değerlerimizdendir. Çocuklarımızın karne stresini üzerlerinden atması için böyle bir etkinlik yapmak istedik. Çocuklarımız 3 gün boyunca bu seyyar sinemada film izlemenin keyfini çıkarabilecekler" diye konuşurken, bu etkinliğin tamamen ücretsiz olduğunun altını çizdi. 

Karaköprü Belediyesi'nin kurduğu seyyar sinemaya karneleriyle gelen çocukların mutlu oldukları görülürken, veliler ve çocuklar bu hizmetinden dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ettiler. Karaköprü Belediyesi, 12D sinemayı çocukların izlemesi için haftasonu da bu etkinliği devam ettirecek.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2017, 20:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142