Title of a News Article

Karakucak'tan öğrencilere mesaj var

Karakucak'tan öğrencilere mesaj var
banner206
 Özel Metrolife Hastanesi Başhekimi Dr.M.Cengiz Karakucak, yayımladığı mesajında Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek öğrencilere başarılar diledi.
“Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz, hem kendi geleceklerini olumlu manada şekillendirmek hem de vatanımızın ve milletimizin geleceğine hizmet etmek amacıyla eğitim-öğretimde uzun, yorucu ve belli bir gayret içinde zamanla yarış içerisindedir. Bu yarışın önemli bir süreci de sınavlar dönemidir. Öğrencilerimiz bir yıl boyunca yaptıkları emeklerinin karşılığını bu sınavlarla alırlar ve girdikleri bu önemli sınavlar sonucunda hayatlarına yön verirler.
Bu sene ilk kez yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı ‘’YKS’ ’için milyonlarca üniversite adayı öğrencilerimiz heyecanlı bir bekleyiş içerisindedir. Üniversite hayaline kavuşmak isteyen bu öğrencilerimizin mesleğin ilk basamağı olan YKS sınavında aşırı endişeden uzak, kendilerine güvenlerinin tam olması gerekir. Öğrencilerimizin istedikleri fakültelere girmeleri aileleri kadar bizleri de oldukça mutlu kılacaktır.
Üstün başarılar dilerim.” Allahım zihin açıklığı ve kolaylıklar versin.”

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2018, 13:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195