Title of a News Article

Kaymakam Çelik' Hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacağız'

Kaymakam Çelik' Hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacağız'
banner206

Harran İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Çelik  başkanlığında 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Güvenliği ve Eğitim istişare toplantısı yapıldı.

9 Eylül 2019 günü başlayacak olan yeni eğitim-öğretim yılı öncesi Harran ilçesinde ki okullarda görev yapan okul Müdürleri ile istişare toplantısı yapıldı. YİKOP’ta ki toplantıya başkanlık eden Harran Kaymakamı Ömer Faruk Çelik"Yeni eğitim - öğretim yılının öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz açısından başarılı  ve öğrenci güvenliğinin sağlanması için seferberlik ilan ettiklerini ‘söyledi.

Harran ilçesinde Eğitim çıtasının daha da yükseltilmesi için aralıksız bir şekilde çalışan ve üniversiteyi kazanan öğrenci sayısında ki artışla dikkatleri çeken Harran ilçesinde bu yıl yine öncelik Eğitim olacak. İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Çelik, Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçede okul okuyan yaklaşık 33 bin öğrenci için her türlü önlemi aldıkları görüldü.  Harran ilçesinde yaptığı hizmetlerle halkın takdirini kazanan Kaymakam Çelik, ilçenin 150 okulunda görev yapan Okul Müdürleri ile bir kez daha bir araya gelerek, yeni Eğitim-öğretim yılı öncesi ‘ Veli ve Öğrencileri’ hukukunu koruyun, Eğitim için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayın mesajını verdi. Kaymakam Çelik, ilçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Bircan ile birlikte Okul Müdürleri ile yaptığı toplantıda,  yaptığı konuşmada önceliğimiz Eğitimin çıtasını daha fazla artırmaktır dedi. Kaymakam Çelik konuşmasında şunları ifade etti.  "Harranlı çocuklarımızın eğitimi bizim için önemli, öğrencilerin  girdiği sınavlarda gösterdikleri akademik başarılar ve gerekse sosyal, kültürel ve sanatsal alanlarda elde ettikleri dereceler bunun en önemli göstergelerindendir. Bu başarının artarak devam etmesini sağlamak lazım, Sizlere verilen Hukuki yetkileri sonuna kadar kullanın, Bu önemli görevi yerine getirirken, velilerimizin desteklerinin artarak devam etmesini istiyoruz. Çünkü hepimiz biliyoruz ki, eğitimde başarı sadece okullarla olmaz. Eğitimde başarı; öğrenci, okul ve ailenin birlikte çalışmasıyla yakalanır, okul güvenliğini de ihmal etmemeliz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın donanımlı olarak geleceğe hazırlanmaları, çağın ve toplumun gereklerine uygun; sağlıklı ve güvenli bir ortamda eğitim almaları; gerek okul evrelerinde ve gerekse okul dışı ortamlarda güvenlikleri açısından endişe duymamalarını sağlamak için alınacak tedbirler hassasiyetle takip edilecektir. Harran’da başarı için her türlü Rehberliğie hazırım. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz için 2019-2020 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum, " .

2019-20 Eğitim-öğretim yılında Harran ilçesinde yaklaşık 33 Bin öğrenci eğitim görecek. 150 okulda ise 1232 Öğretmen görev yapacak. Toplantıda okul müdürleri sorunlarını aktardılar.

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2019, 18:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195