Title of a News Article

Kültür Koleji'nden örnek davranış...

Kültür Koleji'nden örnek davranış...
banner206

Şanlıurfa'da bu yıl eğitim öğretim yılına merhaba diyen Şanlıurfa Kültür Koleji, bir köy okulunu kardeş okul ilan etti.

Karaköprü ilçesinde mesire alanında bu yıl eğitim hizmetine başlayan Şanlıurfa Kültür Koleji duyarlılık anlamında hızlı bir giriş yaptı. Karaköprü'ye bağlı Ağılcık Kırsalındaki ilk okul ile kardeş okul olduklarını duyuran Kültür Koleji yönetimi, bugün köye çıkarma yaptı. 

Şehirde okuyan ve köyde okuyan öğrencilerin bir araya geldiği buluşmada duygusal anlar yaşandı. Kültür koleji öğrencileri kardeş okul ilan edilen Ağılcık ilk okulundaki yeni arkadaşlarıyla kucaklaşarak yanlarındaki getirdikleri hediyeleri onlara armağan ettiler. 

Şanlıurfa Kültür Koleji Yönetim Kurulu, kardeş okul ilan edilen Ağılcık ilk okulu ziyareti ile ilgili açıklamada bulunarak, 'öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin aldığı bu düşünceli ve güzel projeyi kısa sürede hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Köyde okuyan ile şehirde okuyan öğrencilerimizi yanyana getirerek düşüncelerden uzak kalmalarını engelleyip, birbirlerine dokunarak kucaklaşarak bunu onlara hissettirdik. Öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Onlar bizim geleceğimiz, kardeş okul ilan ettiğimiz Ağılcık İlk okulunun maddi manevi yanındayız.' Dedi. 

URFASTAR 

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2019, 18:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195