Title of a News Article

Mehmet Güneş iftar sofrasında açıkladı

Lefke Avrupa Üniversitesi Şanlıurfa Bölge Temsilciliği tarafından geleneksel hale getirilen İftar sofrası bu yılda yoğun ilgi gördü.

Her yıl farklı bir ortamda gerçekleşen İftar buluşması bu kez Dedeman Şanlıurfa Oteli'nde gerçekleşti. Lefke Avupa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Ali Yükselen'in de katıldığı iftar sofrasına Akçakale eski Belediye Başkanı Ahmet Akay, MHP MYK Üyesi İbrahim Özyavuz, Üniversite temsilcileri, Şanlıurfa'dabulunan birçok okulların müdürleri, eğitim görevlileri, gazeteciler ve öğrenciler katıldı. 

Dedeman Şanlıurfa Oteli'nde düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Lefke Avrupa Üniversitesi Şanlıurfa Bölge Temsilcisi Mehmet Güneş, Lefke Üniversitesinin yapısı ve düzen hakkında A'dan Z'ye kadar 'bizde ne söylenmişse okulumuzda onlar mevcut ve uygunlanmaktadır' diyerek, insanları maddi açıdan kandırarak diğer üniversitelere örnek alınmaları gerektiğini vurguladı. 

İftar yemeğine katılan tüm misafirlerine teşekkürlerini ileten Bölge temsilcisi Güneş, bu buluşmamızı her yıl yapacaklarını söyledi.

Lefke Avrupa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Ali Yükselen ise, Burada bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, Bölge temsilcisi Mehmet Güneş'e bu buluşmayı gerçekleştirdiği için teşekkürlerini iletti. 

Yapılan konuşmaların ardından, okunan akşam ezanıyla birlikte tutulan oruçlar açıldı. Yöresel yemeklerin ve tatlıların ikram edildiği iftar yemeği sonrası, Bölge Temsilcisi Mehmet Güneş misafirlerini kapıda uğurladı.




Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2017, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195