Title of a News Article

Mezuniyet heyecanı devam ediyor (video)

Harran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin 2016-2017 akademik yılı mezuniyet töreni yapıldı.

Osmanbey Yerleşkesi Kapalı Spor Salonunda düzenlenen akademik yıl mezuniyet törenine, Rektör Prof.Dr. Ramazan Taşaltın, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Bürhan Akpunar, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Esra Siverekli, öğretim elemanları, mezun durumdaki öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın açılışında ilk olarak fakülte birincisi olan öğrenci İlknur Aslan bir konuşma yaptı. Eğitimim boyunca desteklerini esirgemeyen tüm hocalarına ve ailesine teşekkür eden İlknur Aslan; “Dört yıl önce çıktığımız bu yolun iş hayatına açılan eşiğine geldik. Hepimizin bu ülkenin gelişmesine katkı sayılacak kendi ayakları üzerinde durabilen idealist birer bireyler olacağıma inanıyorum. Hiçbir başarı tesadüfi değildir. Bizleri yetiştiren hocalarıma tüm arkadaşlarım adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

Salonu dolduran tüm misafirlere hoş geldiniz diyerek konuşmasına başlayan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Esra Siverekli; “Acısıyla tatlısıyla daha dün gelmiş gibi hissettiğiniz üniversite sıralarından bugün mezun oluyor olmanızın verdiği mutluluk ve hüznü bir arada yaşıyorsunuz. Hayatınızın bundan sonraki döneminde atacağınız her adımın size başarı ve mutluluk getirmesini diliyorum. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Yolunuz açık olsun” diye konuştu.

Mezun olan öğrencilere nasihat eden Rektör Prof.Dr. Ramazan Taşaltın; “Kapasitenizi kendinize uygun olmayan işlerde harcamayın” dedi.

 İş hayatına atılırsanız cesur olun diyen Rektör Taşaltın; “Cesaretli olursanız işlerin üstesinden gelirsiniz. Üniversitemizde gördükleri eğitimle, bu fakülte mezunlarımız kendi işleri ile ilgili sektörlerde iş bulabilme şansına sahipler.. Yolunuz ve bahtınız açık olsun” diyerek mezun olan öğrencilere başarılar diledi.

Yaklaşık 2 saat devam eden program, Davul eşliğinde folklor oyunu, mezun öğrencilere diplomalarının dağıtılması ve dereceye girenlere ödüllerinin verilmesinin ardından kep fırlatma etkinliği ile son buldu.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2017, 15:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142