Title of a News Article

Öğrenci Yurdu İçin Yer Temin Ediliyor

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, öğrenci yurdu için yeni yer temin edileceğini açıkladı.

Öğrenci Yurdu İçin Yer Temin Ediliyor
banner206

 Harran Üniversitesi Hilvan Meslek Yüksek Okulunun yeni binasına geçmesinin ardından öğrenci yurdunun temin edilmesi için bir dizi temaslarda bulunan Bayık, temaslar çerçevesinde Gençlik ve Spor Bakan yardımcısı Metin Yılmaz ve TOKİ finansal kurulu başkanı Ayhan Karaca ile görüştü.

 

Bayık, Hilvan meslek Yüksek Okulunda yeni bölümlerin açılmasıyla beraber artması beklenen öğrenciler için yurt ihtiyacının karşılanması için gerçekleştirdiği ziyaretlerde, TOKİ konutlarının içinde bulunan bir blokun öğrenci yurdu olarak kullanılması için gerekli görüşmeleri yaptığını söyledi.

 

Belediyeciliğin sadece alt ve üst yapı gibi çalışmalardan ibaret olmadığını ifade eden Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık" Belediye olarak, ilçenin alt ve üst yapısıyla sınırlı kalamayız. Elbette ki; Hilvan'ın konut ve yerleşim sorunuyla da birebir ilgileniyoruz. Bu konuda girişimlerimiz sonucu ilçemize kazandırdığımız yeni Meslek Yüksek Okulu kampusunun yanında öğrencilerimize de kalacak yerin temin edilmesi hususunda girişimlerimiz oldu ve bu noktadaki görüşmelerimiz devam ediyor. Sorunu çözebilme adına İlgili mercilerle yaptığımız görüşmeler şimdiye kadar olumlu sonuç verdi. Hilvan'da yapımına başlanan ve bitme aşamasına gelen TOKİ konutlarının içindeki uygun bloklardan bir tanesi, Hilvan Meslek Yüksek Okulu öğrencilerimiz için yurt olarak kullanılabileceği sözünü aldık. Sorunların çözüm noktasında bizlere destek olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2014, 17:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195