Title of a News Article

Öğrenciler Urfa Kent Konseyinde buluştu

Öğrenciler Urfa Kent Konseyinde buluştu
banner206
 Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Öğrenci Temsilcileriyle buluştu 
Şanlıurfa Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin düzenlediği Söyleşi programında Eğitimci Yazar Mehmet Sarmış, Lise Öğrenci Temsilcileriyle bir araya geldi. 

Şanlıurfa Kent Konseyi Gençlik Meclisinin her hafta farklı bir konu ve farklı bir konukla düzenlediği Söyleşi programının bu haftaki konuğu Eğitimci Yazar Mehmet Sarmış oldu. Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Orhangazi Kaya’nın organize ettiği programa Kent Konseyi Meclisi Lise Öğrenci Temsilcileri katıldı. Başkan Kaya tarafından karşılanan öğrencilere kent konseyinin çalışmaları konusunda bilgiler verildi. Kent Konseyi Gençlik Meclisinin davetlisi olarak söyleşi programına katılan Eğitimci Yazar Mehmet Sarmış, öğrencilerle tecrübelerini paylaştı. 

Başkan Kaya, “Gençlere Önem Veriyoruz”
Şanlıurfa Gençliğine önem verdiklerini ve bu yönde çalışmalar yaptıklarını anlatan Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Orhangazi Kaya, “Her hafta farklı bir konu ve farklı bir konukla söyleşi programlarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu haftaki konuklarımız Mehmet Sarmış hocamız ve Lise Öğrenci Temsilcilerimiz oldu. Geleceğin genç nesillerine önem veriyoruz. Öğrenci kardeşlerimize konseyimizin yapmış olduğu çalışmalarımızı anlattık. Güzel bir sohbet havasında geçen bir program oldu. Programımıza destek veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çitçi ve Kent Konseyi Başkanımız Erkan Sözen’e teşekkür ederim” dedi. 

Gençlik Meclisi Başkanı Orhangazi Kaya, programa katılan öğrencilere Kent Konseyi’nin hazırladığı kitap ve broşürlerden hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2018, 12:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142