Title of a News Article

Öğrencilere ayakkabı dağıttılar

Öğrencilere ayakkabı dağıttılar
banner206
 Büyükhan Mahallesinde bulunan Zeliha-Ramazan Alpan Ortaokulunda okuyan öğrencilere ayakkabı yardımında bulunan Ekinci, çocukların yüzünü güldürdü.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Sosyal İşler Müdürlüğü ile birlikte ilçe sınırları içerisinde bulunan okullarda eğitim gören çocuklara, belirlenen program dahilinde yardım etmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, eşi Ayşe Ekinci, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleriyle birlikte Büyükhan Mahallesinde bulunan Zeliha-Ramazan Alpan Ortaokulunda eğitim gören öğrencileri ziyaret etti.


Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci beraberindekilerle sınıfları dolaşarak öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere devamsızlık ve dersleri konusunda uyarılarda bulunan Ekinci öğrencilerin gelecekte hangi mesleği seçmek istedikleriyle ilgili sorular sordu. Ekinci daha sonra beraberindekilerle birlikte hayırsever bir vatandaşın desteği ile 130 öğrenciye ayakkabı dağıttı. Hayırsever vatandaşın yardımı ile dağıtılan ayakkabılar öğrencilerin yüzünü güldürürken Başkan Ekinci'de bu sevince ortak oldu.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2018, 15:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195