Title of a News Article

Öğrencilere tavsiyeler…

.

Öğrencilere tavsiyeler…
banner206

Özel Güneydoğu Temel Lisesi Yönetim Kurulu, 2015-2016 eğitim ve öğretim döneminin sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayınladı.  Mesajda, öğrencilere tatilde bol bol kitap okumaları ve yeni eğitim dönemine motive olmaları istendi.

Özel Güneydoğu Temel Lisesi Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi;

“Sevgili öğrenciler, değerli öğretmenler, kıymetli veliler. Büyük bir coşku ve heyecanla başladığımız 2015-2016 Eğitim-Öğretim dönemini sorunsuz bir şekilde bitirmenin mutluluğunu ve hazzını yaşıyoruz.

Sevgili öğrenciler, yoğun ve yorucu bir maraton sonucunda bir eğitim öğretim yılının daha sonuna geldiniz. Yıl boyunca göstermiş olduğunuz çabalarınızın karşılığı olarak karnelerinizi aldınız ve tatili hak ettiniz. Tatilde bol bol kitap okumanızı, milli ve manevi duygularınızı geliştirmenizi, dinlenmenizi, spor yapmanızı ve yeni eğitim-öğretim yılına motive olmanızı diliyoruz. Unutmayın ki eğitim sadece okulda değil, hayatın her alanında vardır. Bunu bilerek kendinizi her an geliştirecek faaliyetlerde bulununuz.

2015 - 2016 eğitim - öğretim yılının sorunsuz bir şekilde tamamlanmasındaki gayretlerinden dolayı öncelikle okul yöneticilerimiz ile öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve ailelerine teşekkür ediyoruz. Tüm öğrencilerimizin aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir tatil süreci geçirmelerini diliyor, onları yeni eğitim - öğretim yılında yenilenmiş, enerji dolu, sağlıklı ve mutlu bir şekilde okullarda görmeyi temenni ediyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2016, 16:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195