Title of a News Article

Öğrencileri mutlu ettiler

Öğrencileri mutlu ettiler
banner206
Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçesi Çevrili İlkokulun’nda 40 ihtiyaç sahibi öğrenciye bot yardımı yapıldı. 
"İyilik Meleğim Olurmusun?" sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde yürütülen "Bir Mont, Bir Bot" kampanyasında temin edilen yardımlar öğrencilere teslim edildi.
İyilik Meleğim Olurmusun? sosyal sorumluluk projesi sayfası aracılığıyla alınan yardım kolileri köy okullarında dağıtılmak üzere okullara götürüldü. Hediyeler, Karapörü İlçesi Çevrili İlokulun’nda eğitim gören öğrencilere dağıtıldı.
Proje Somrulusu Kazım Aslan, öğrencilere ellerinden geldiği kadar destek sağlamak istediklerini söyledi. Aslan, “Her eğitim ve öğretim sezonunda, yoksul vatandaşların okul sıkıntılarını sona erdirmek için bu yardımlar yapılıyor. Maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarımız okulların başlaması ile çocuklarının malzemeleri konusunda sıkıntı çekiyorlar. Bu konuda duyarsız kalmamaya devam ediyoruz. Bizde bir nebze olsun destek oluyoruz" dedi.
Eğitime önem vermesi nedeni ile birçok çalışma yaptığını vurgulayan Aslan , okulların fiziki gelişimi ve öğrencilerin iyi ortamlarda eğitim alabilmeleri için destek çalışmalarına devam edeceklerine dikkat çekti. Sayfa olarak eğitimi ön planda tutmaya devam edeceğini ileten Aslan, "Eğitimi tek başına ilgili kurumlara bırakmak yerine Sosyal Sorumluluk Projelerinde destek çıkmasını önemsiyoruz. Biz sorumluluğu bir kuruma atıp geri çekilmektense eğitim kalitesinin artması için çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda gelen talepleri de en iyi şekilde değerlendireceğiz" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195