Title of a News Article

Öğrencinin imdadına Başkan yetişti...

Öğrencinin imdadına Başkan yetişti...
banner206

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, LGS'ye hazırlanan öğrencinin kitaplarını temin ederek kendisine teslim etti. 

Corovirüs tedbirleri kapsamında 20 yaş altında bulunanların sokağa çıkmasının yasak olmasının ardından Viranşehir ilçesinde okuyan bir öğrenci ilçe Belediye Başkanından kitaplarının alınması için yardımcı olunması istendi. Başkan Ekinci, öğrencinin isteğini kısa sürede giderdi. 

Viranşehir ilçesi Yenişehir Ortaokulunda okuyan 13 yaşındaki Büşranur Basık, LGS sıvavına hazırlanıyordu. 20 yaş altındakilerin  Coronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkış yasağından dolayı kitap almak için kırtasiyeye gidemeyen ortaokul öğrencisi Büşranur Basık,  Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'ye mesaj atarak, kitaplarının temini için destek istedi. Başkan Ekinci, LGS'ye hazırlanan öğrenci ile irtibata geçerek, çok kısa bir sürede kitapları temin ederek evde teslimini sağladı. Belediye Zabıtası tarafından kitaplarının getirildiğini gören Büşranur Basık, Belediye Başkanı Ekinci'ye teşekkür etti. 

Başkan Ekinci, kendisi ile irtibata geçen Öğrenciye derslerine daha fazla çalışması ve başarılı olmasını istedi. Ekinci, Eğitim konusunda her zaman ilçe halkının yanında olacağını ifade etti. 

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2020, 17:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195