Title of a News Article

Okul müdürlerine TEOG uyarısı

.

Okul müdürlerine TEOG uyarısı
banner206
Şanlıurfa’da Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde okul müdürlerine yönelik Ortak Sınav (TEOG) bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Endüstri Meslek Lisesi konferans salonunda düzenlenen toplantıya Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural’ın yanı sıra, şube müdürleri Lütfü Özçınar, Abdurrahim Kusen, okul müdürleri ve bina sorumluları katıldı.

Yaklaşık 1 saat süren toplantıda okul müdürleri ile bina sorumlularına TEOG sınavında dikkat edilmesi gereken konularla ilgili bilgi verildi. Toplantı da sınav kuralları ve dikkat edilmesi gereken hususlar ayrıca slayt gösterisi şeklinde de izletildi.

Bu arada 23-24 Kasım Çarşamba ve Perşembe günleri 7 bin 484 öğrenci Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 64 okulda 1. dönem TEOG sınavına girip ter dökecek. 23 Kasım Çarşamba günü Türkçe, Matematik ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden ilk oturum yapılacak. 24 Kasım Perşembe günü ise, Fen Bilimleri, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ile Yabancı Dil sınavı yapılacak. Her ders için öğrencilere 20 soru sorularak 40 dakika da cevaplamaları istenecek.

Öte yandan Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde okul müdürleri ve bina sorumlularına yönelik düzenlenen TEOG panelinde EBAP projesi kapsamında ilçe genelinde yapılan 1. Deneme sınavı ile ilgili başarı durum analizi yapıldı. Yapılan analizde geçen yıl alınan puan ortalaması ile bu yıl deneme sınavında alınan puan ortalaması karşılaştırıldı.

Toplantı daha sonra soru cevap şeklinde sona erdi.






Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2016, 09:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195