Title of a News Article

Özcan: Öğretmenler geleceğimizdir

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, öğretmenlerin tüm insanlığa yön verecek kadar kutsal bir görevi yerine getirdiğini belirterek, ‘Öğretmenler geleceğimizdir' diyerek 24 Kasım öğretmenler gününü kutladı.

Özcan: Öğretmenler geleceğimizdir
banner206
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayınlayarak tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. Türkiye’nin, öğretmenleri sayesinden geleceğindeki hedeflere ulaşmada en ufak bir şüphesi bulunmadığına dikkat çeken AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, şunları ifade etti:  ‘Öğretmenler, insanlığı aydınlık yarınlara taşıyan adsız kahramanlardır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitilerek geleceğe hazırlanmasını sağlayan öğretmenler, ülkemizin de bu vesileyle geleceğine yön vermektedir. Tüm meslek grupları sizlerin elinde şekillenmektedir. Özgürlüğü, bağımsızlığı, ulusal egemenliği, cumhuriyeti ve demokrasiyi koruyan bu değerleri koruyup yüceltecek kuşakları yetiştiren değerli öğretmenler, sizlerin varlığıyla gelecekten en ufak kaygımız ve endişemiz yoktur. En zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. Başta Başöğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, hayatlarını sürdüren öğretmenlerimize de sağlıklı ve uzun ömür diliyorum.’ Dedi.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde görev yaparken Tunceli-Pülümür karayolunda PKKlı teröristlerce kaçırılarak şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz'ı tekrar dile getirerek şehit olan öğretmenimizi de unutmayacağız dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2017, 10:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142