Title of a News Article

Özyavuz'dan Bahçeşehir'e tam not...

Özyavuz'dan Bahçeşehir'e tam not...
banner206
 Özyavuz’dan Eğitim Ziyareti 
MHP MYK Üyesi, Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz 2018 TBMM Yasama yılı öncesi Şanlıurfa ziyaretlerine devam ediyor. 

 Özyavuz,  Karaköprü ilçesinde eğitim ve öğretim faaliyetlerini yürüten Bahçeşehir Kolejine ziyarette bulundu. 

Ziyareti sırasında Bahçeşehir Koleji kurucusu Essum Saatçi Aslan ve Matematik öğretmeni Hacer Karakuş okuldaki faaliyetler hakkında Özyavuz' a bilgi verdiler.

Ziyaret sırasında Essum Saatçi Aslan ‘’6. Yılını Şanlıurfa’da dolduklarını anaokuldan başlayan eğitimlerinin ilköğretim ve orta öğretim olarak devam ettiklerini 2018-19 eğitim yılı içinde Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi kısımlarını açtıklarını  Çağdaş bireylerin ülkemizde var olması için Şanlıurfa’mıza da eğitim öğretim alanında katkı koymanın gururunu yaşıyoruz’’ dedi.

Milletvekili Özyavuz ise eğitim ve öğretim için ‘’Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün En büyük savaş cahilliğe yapılan savaştır’’ sözlerini söyleyerek eğitim ve öğretimin önemini vurguladı. Konuşmasının devamında Sayın Özyavuz ‘’Böyle değerli bir kurumu Şanlıurfa’mıza kazandırdığınız ve devamını sağladığınız için başta kurucusu olarak Sayın Saatçi Aslan Hanım ve öğretmen kadromuza teşekkür ederim’’ dedi. 

 Özyavuz konuşmasına; ‘’Şanlıurfa’lı öğrencilerimiz başta olmak üzere 2018-2019 Eğitim Öğretim yılına başlayan tüm evlatlarımızın yeni öğretim yılını kutlarım’’ diyerek son verdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2018, 15:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195