Title of a News Article

Rektör'e tokat gibi cevap...

Rektör'e tokat gibi cevap...
banner206
 Ak Parti Grup Başkan vekili Naci Bostancı, Harran Üniversitesi Rektörü'nü eleştiren bir açıklama yaptı.
AK Parti Grup Başkanvekili ve Ankara Milletvekili Naci Bostancı, "İslami olarak Cumhurbaşkanına itaat etmek farzı ayın'dır. Karşı gelmek de harpten kaçmak manasına gelir haramdır" diyen Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Ramazan Taşaltın'a ''Rektörün Cumhurbaşkanımızla ilgili sözlerinin İslamla ve akademisyenlikle ilgisi yoktur.'' diyerek tepki gösterdi.

Akit TV’de yayınlanan “Pazar Manşeti”programına konuk olan Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında çarpıcı iddialarda bulunmasının ardından çeşitli kesimler tarafından farklı şekilde yorumlandı. 

Ak Parti Grup Başkan vekili Naci Bostancı, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak Harran üniversitesi Rektörünü ağır bir dille eleştirdi. 
Bostancı paylaşımda şu ifadelere yer verdi "Harran Üniversitesi rektörünün Cumhurbaşkanımızla ilgili sözlerinin a. Cumhuriyetimizle b. İslamla c. Cumhurbaşkanımızın siyasal anlayışıyla d. Rektörlük makamında aranan akademik müktesebatla hiçbir ilgisi yoktur."

Rektör Taşaltın Program sunucusu Fatin Dağıstanlı’nın yönelttiği  “Erdoğan yalnız mı” sorusuna , “Elbette yalnız. FETÖ ile mücadele ederken de yalnızdı” cevabını veren Taşaltın, “İslami olarak şu anda Cumhurbaşkanına itaat etmek farzı ayn’dir karşı gelmek de harpten kaçmak manasında haramdır.” ifadelerini kullandı...

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2018, 01:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195