Title of a News Article

Rektör Taşaltın'dan Eyyübiye'ye müjde. ..

.

Rektör Taşaltın'dan Eyyübiye'ye müjde. ..
banner206
 Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın,  Eyyübiye Yerleşkesini ziyaret ederek yerleşkedeki akademisyenlerle bir toplantı yaptı.

Eyyübiye Yerleşkesinde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda yeni açılan toplantı salonunda yapılan toplantıya Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Taşaltın’a,  Rektör Yardımcısı Şerafettin Çelik ve Genel Sekreter Abdülhalim Dündar eşlik ettiler.
 2015 – 2016 Bahar dönemi Akademik yılı açılışı öncesi öğretim görevlileriyle yapılan toplantıda hem akademisyenlerin hem de kampüsün sorunları masaya yatırıldı. 

Eyyübiye Kampüsündeki sorunları kökten çözmek istediklerini dile getiren Rektör Prof. Dr. Taşaltın şunları söyledi: “Bugün üniversitemizin Eyyübiye yerleşkesini ziyaret ederek yerleşkemizin sorunlarını yerinde inceledik. Bölümlerimizi dolaşarak hocalarımızdan sorunlarla ilgili bilgi aldık. Eğitim, alt yapı ve buna benzer problemlerle karşılaştık. Biz bu sorunları kökten çözüme kavuşturmayı hedefliyoruz”

Rektörün sorunlarla bire bir ilgilenmesinde duyduğu memnuniyeti ifade eden Harran Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş; “Yüksekokulumuzda görev yapan öğretim elemanlarımızla dönem başında ve sonunda rutin toplantılar yapıyoruz. Bugün yapacağımız toplantımıza rektör hocamızı da davet ettik. Bizi yalnız bırakmadılar. Öğrenci ve öğretim elemanlarımızın sorunlarını aktardık. Sağ olsun hepsiyle ilgilendi. Bu sorunlar en kısa sürede çözüme kavuşacaktır. Akademik toplantımıza katıldığı için Rektörümüze sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu. 
Yaklaşık 1 saat süren toplantı sonunda hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2016, 08:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195