Title of a News Article

Rumeli Üniversitesi Urfa'da...

Rumeli Üniversitesi Urfa'da...
banner206

 İstanbul Rumeli Üniversitesi, Şanlıurfa’da Eket Fuarcılığın düzenlediği Unitercih Eğitim Fuarına katılıyor. 12-13 Kasım tarihlerinde yapılacak etkinlik Şanlıurfa Belediyesi Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

 

 

Önlisans, lisans ve yüksek lisans öğrencilerini uygulamalı ve kişiye özel eğitim programlarıyla iş hayatına hazırlayan İstanbul Rumeli Üniversitesi 12-13 Kasım tarihinde düzenlenecek Şanlıurfa Üniversite Tercih Günlerine katılmaya hazırlanıyor.

 

Fuarda, Üniversiteye Geçişte Sınav Sistemi, Sınav stresi ve Motivasyon, Sınav Sisteminde Başarı, Kariyer Planlama, Geleceğin Meslekleri ve Meslek Seçimi konularında eğitim seminerleri verilecek. İstanbul Rumeli Üniversitesi de kısa sürede eğitim-öğretimde adını duyuran ve alanında uzman kadrosuyla öğrencilerine istihdam, mezun olmadan mesleki tecrübe, staj ve dil öğretimi gibi önem verdikleri özelliklerini fuara katılanlarla paylaşacak. İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oğuz Özyaral’ın da konuşma yapacağı fuarda üniversite adaylarına yol gösterilecek.

 

Etkinlik 12-13 Kasım 2018 tarihlerinde 10:00 - 16:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek olup tüm ziyaretçilere ücretsizdir.

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2018, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142