Title of a News Article

Sendikanın İstişare toplantısında Eğitim konuşuldu...

.

Sendikanın İstişare toplantısında Eğitim konuşuldu...
banner206

 Eğitim Bir-Sen Şanlıurfa Şubesi tarafından yeni oluşan yönetimi tanıtmak ve Okul temsilcilerin birbirleriyle kaynaşmasını sağlamak amacıyla geçtiğimiz haftabir istişare toplantıları düzenlendi.

Bir Konuk evinde yapılan İstişare toplantısına Şube Yönetim Kurulu üyeleri ve okul temsilcileri katıldı. Memur-Sen Şanlıurfa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Çoşkun, Okul yöneticilerini faaliyetlerinden dolayı kutlarken, Eğitim seviyesinin artırılmasını arzuladıklarını söyledi..

Çoşkun; burada yaptığı konuşmada'
  Sendikamızın  beklentileri doğrultusunda  19. Milli Eğitim Şura kararlarında Eğitim Bir-Sen’in başarılı çalışmaları oldu, Kılık Kıyafet Serbestliğinden(Sivil İtaatsizlik), Müdürlük mülakatları ve atamalarından, ek ders ücretlerinin iyileştirilmesinden, Öğretmenlerin nöbet görevinde ek ders hakkının olduğundan, ek gösterge katsayısının 3600 çıkarılmasından, çözüm sürecinden, Filistin’de, Arakan’da, Doğu Türkistan’da, Mısır’da, Kobani’de ve Suriye’de zalim yönetimlerin zulmüne maruz kalanlara sendikamızın yapmış olduğu yardımlardan, 6-7 Ekim olaylarındaki rahatsızlığından, Norm fazlası öğretmenlerin mağdur edilmemesi için Valilik ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü nezdinde yapılan çalışmalardan, Memur-Sen adına yapılan TOKİ konutlarında ve gündemde bulunan konularında üyelerimizin talepleri doğrultusunda çalışıyoruz'dedi.

Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun; 'İşyeri Okul Temsilcileri Eğitim Bir-Sen’in gören gözü, tutan eli, azimli ve kararlı yürüyüşünü gerçekleştiren ayakları olduğunu, bu bilinçle yapılan temsilcilik görevi, sendikamızı daha etkin ve daha güçlü kılmıştır. Eğitim Bir-Sen’in kazanımları, kültürel faaliyetleri, eğitim çalışanlarımızın mali, özlük ve sosyal hakları yönünde ortaya koyduğu mücadelenin devam edeceğini belirtti.

 

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2014, 13:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195