Title of a News Article

Şimşek :" O Geceyi Kabullenmek mümkün değil "

Şimşek :" O Geceyi Kabullenmek mümkün değil "
banner206
ŞanlıurfaSpor eski Kulüp Başkanı  Doğa Okulları ve Doğa Eğitim Vakfı Kurucusu İş adamı Fethi Şimşek, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminin kabullenmenin mümkün olmadığını söyledi .

yaşanan askeri darbe girişimi sonrası devam eden Demokrasi nöbeti için Memleketi Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine gelen Şanlıurfaspor eski Kulüp başkanı  Doğa Okulları ve Doğa Eğitim Vakfı Kurucusu Fethi Şimşek, yaşanan askeri darbe girişimine ilişkin bir açıklama yaptı. Doğduğu topraklarda hainleri telin etmek ayrı bir mutluluk verdiğini ve Türkiye’nin  satılmış bir avuç Hainlerin  eline geçmediğini ifade Şimşek, " 15 Temmuz akşamı  Fetöcü hainler tarafından   gerçekleştirilen tehlikeli darbe girişimini tüm vatandaşlarımız gibi kaygıyla izledik. Devletimizin bekası, ülkemizin huzuru ve demokrasisine kasteden bu tehlikeli kalkışma, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve devlet yetkililerimizin soğukkanlı ve ferasetli tutumu, halkımızın tankların önüne kendisini atarak ve sağduyusuyla başarıyla atlatılmıştır. Demokrasimize , devleti ve milletiyle birliğimize yönelik bu kalkışmayı nefretle kınıyorum, ülkemizin bir daha böyle üzücü hadiseler yaşamamasını tüm kalbimle temenni ediyorum." Dedi.

Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Halil Ibrahim Yıldız, Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi ile birlikte Suruç Cumhuriyet meydanında Demokrasi nöbetinde ki törene katılan iş adamı Şimşek daha sonra Şanlıurfa’da devam eden Demokrasi Nöbetlerine gelerek Hemşehrileri ile sohbet etti. 

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2016, 03:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195