Title of a News Article

Simya ve Olimpiyat okullarından büyük başarı...

Simya ve Olimpiyat okullarından büyük başarı...
banner206

Dün açıklanan YKS sonuçlarına göre Şanlıurfa özel Simya koleji ve Olimpiyat kurumları büyükbir başarıya daha imza attılar.

Şanlıurfa'da eğitime büyük yatırım yapan Simya koleji yönetimi verdikleri emeklerin karşılığını almanın mutluluğunu yaşadılar.

Dün Açıklanan Sonuçlara göre simya okullari ve olimpiyat eğitim kurumları ilk 5000’e 7, ilk 10000’ 13 , İlk 20.000’e 28 öğrenci ilk 30000’e 47 öğrenci başarı sıralamasında yer aldılar.

Simya ve Olimpiyat kurumlarında tercihler yapıldıktan sonra 60’a yakın TIP ve DİŞ hekimliği bekliyor..

SİMYA ve OLİMPİYAT eğitim kurumları kurucularından Mehmet büyük başarıda emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

Simya ve Olimpiyat Okulları yönetim kurulu başkanı Mehmet Büyük, yaptığı açıklamada; 'Allaha şükür her yıl bu başarılarla sizlerin karşısına çıkıyoruz.Şanlıurfa artık buna inandı SİMYA ve OLİMPİYAT eğitim kurumlarında başarı bir gelenektir. Bu başarıda emeği geçen tüm yönetim kurulumuza öğretmenlerimize ve tüm eğitim camiasına teşekkür ederiz' dedi. 

Büyük konuşmasına şöyle devam etti;

"Bizler, yönetim kurulu ve öğretmenlerimiz olarak  çalışmamı  bir İbadet olduğu bilincini hiçbir zaman unutmadık.. Ve bunu tüm Şanlıurfa bilsin Şanlıurfa’ya hizmet etme noktasında bunu bir görev değil mecburiyet olduğuna inanıyoruz çünkü bu ülkenin gençlerini yetiştirmek ve eğitmek bizim asli vazifemizdir...
Son olarak tüm Şanlıurfa halkına bu sözü veriyoruz inşallah önümüzdeki yıl başarı çıtamızı daha da yükselterek onların karşısına çıkmaya devam edeceğiz.Şanlıurfa’ya bir müjde daha verelim 2019-2020 eğitim öğretim yılında Karaköprü’de 6 dönüm üzerine kurulu Kampüsümüzde fen lisesi Anadolu Lisesi ve ortaokul alanında hizmet verecek yeni eğitim binamızda kayıtlarımız devam ediyor."

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2019, 17:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195