Title of a News Article

Siverek Belediyesi'nden yüzde yüz destek

Siverek Belediyesi'nden yüzde yüz destek
banner206
 Siverek Belediyesinden 'Eğitime %100 Destek’ Projesi
Proje kapsamında ilçede bulunan tüm okullar baştan aşağı yıkanarak temizleniyor

Siverek Belediyesi 'Eğitime %100 Destek’ projesi kapsamında ilçede bulunan okulların derslik ve koridorlarını baştan aşağı yıkayarak temizliyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü, Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ın talimatının ardından yarıyıl tatiline giren okullarda kapsamlı bir temizlik çalışmasına başladı. 78 bin öğrencinin eğitim gördüğü okullarda temizlik çalışması yapacak olan ekipler, temizliğini tamamladığı okulların derslik ve koridorlarını deterjanlı suyla baştan aşağı yıkadı. Ayrıca kapı ve pencerelerin de temizliğini yapan belediye ekipleri, öğrencilerin daha temiz ve sağlıklı sınıflarda eğitim almasını sağlıyor.

Temizliği yapılan okulların idarecileriyle görüşen Belediye Başkan Yardımcısı Doğan Kanlıpıçak, sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Kanlıpıçak şu ifadeleri kullandı: “Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleriyle birlikte temizlik çalışması yapılan okullardayız. Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’ın talimatıyla yarıyıl tatiline giren okullarımızın genel temizliğini yapıyoruz. İlçedeki tüm okulları öğrencilerimizin daha temiz ve sağlıklı bir ortamda eğitim öğretimlerini sürdürsünler diye temizlik çalışmalarımız devam ediyor. Hafta sonundan bu yana yaklaşık 15 okulun temizliğini tamamladık, tatil sürecince ilçe genelindeki tüm okulların genel temizliğini, bahçe temizliğini ve bina temizliğini yapacağız. Bu konuda eğitim ortamına ve çocuklarımıza gösterdiği hassasiyetten dolayı başkanımıza ve ayrıca okul müdürlerine bizlere verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”

Çalışmalardan dolayı okul müdürleri Belediye Başkanına teşekkür ederek şunları kaydetti: “Siverek Belediyesinin eğitimin yükseltilmesinde okullarımıza verdiği destek ve çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Okullarda yapılan kapsamlı temizlik çalışmalarına destek veren Temizlik İşleri ekipleri olmak üzere Siverek belediyesi çalışanlarına ve Belediye Başkanına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.”

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2017, 09:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142