Title of a News Article

Siverek'te 19 yıl sonra bir ilk!

 Siverek'te 19 yıl sonra bir ilk!
banner206

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 19 yıl sonra tekrar yapılacak Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) güvenlik toplantısı düzenlendi.

Siverek İlçe Kaymakamlığı'nda gerçekleşen toplantıya Kaymakam Hamza Erkal, Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu, Emniyet Müdürü İbrahim Arpacı, Jandarma Komutanı Ömer Karademir, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürü Sinan Yeşiltaş, Milli Eğitim Müdürü Ferit Karaoğlu ve Meslek Yüksek Okul Müdürü Murat Sevgili katıldı.

Toplantıda; sınavın güvenliği, sınav merkezlerinin durumu, sınava girecek öğrencilerin karşılaşabilecekleri sorunların çözümü ve sınav öncesi ve sonrası yapılacak çalışmalar ilgili birimler ile görüşüldü ve alınacak tedbirler karara bağlandı.

Siverek Kaymakamı Hamza Erkal, yapılacak olan sınavda öğrencilerin daha huzurlu bir ortamda girmesi için gerekli olan tüm tedbirleri aldıklarını belirterek,"İlçemizde yapılacak olan YGS sınavına 18 okul 1 cezaevi olmak üzere 19 merkezde toplam 5300 öğrenci sınava girecektir. Öğrencilerimizin ve velilerimizin rahat ve huzurlu bir ortamda sınava girmeleri ve sınav süresince de huzurlu bir ortamda sınavlarını tamamlamaları için ilgili birimler ile görüş alış verişinde bulunduk. Öğrencilerimize sınavda şimdiden başarılar diliyorum'' dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2015, 12:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195