Title of a News Article

Sütçü İmam' da Türk Vakfı sergisi..

Sütçü İmam' da Türk Vakfı sergisi..
banner206

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Görev Bende Öğrenci Topluluğu ve Türk Dünyası Çocuk Vakfı işbirliğiyle “Türk İslam Bilginleri” konulu resim ve fotoğraf sergisi düzenlendi.

KSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi giriş kat fuaye alanında gerçekleştirilen sergi öncesi Tıp Fakültesi Konferans Salonunda açılış ve selamlama konuşmalarının gerçekleştirildiği bilgilendirme programı düzenlendi.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan KSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Taner Okumuş, programı gerçekleştiren Görev Bende Öğrenci Topluluğunun üniversitemizin aktif ve örnek topluluklarından biri olduğunu belirtti. Rektör Yardımcısı Okumuş, bu etkinliğin medeniyetimizin değerlerini hatırlamak ve bu konuda farkındalık oluşturmak açısından önemli olduğunu vurguladı.

Görev Bende Öğrenci Topluluğu Akademik Danışmanı, Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Çiçek ve Görev Bende Öğrenci Topluluğu Başkanı Büşra Nur Kirik de birer konuşma gerçekleştirerek topluluk faaliyetlerine ilişkin bilgi verdiler.

Açılış konuşmalarının ardından Türk Dünyası Çocuk Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güngör Azim Tuna etkinliğin amacına ilişkin katılımcıları bilgilendirdi. “Bizim misyonumuz ecdadımızın yaptığı gibi insana hizmet etmek olmalıdır.” diyen Tuna, Türk Dünyası Çocuk Vakfının çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Etkinliğin amacının İslam Medeniyetinin doğru anlaşılması ve değerlerin tanıtılması olduğunu belirten Güngör Azim Tuna, etkinliğe destek vere KSÜ Yönetimine ve Görev Bende Öğrenci Topluluğu üyelerine teşekkür etti.

Açılış programının ardından protokol üyeleri ve katılımcılar sergi alanını gezdiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195