Title of a News Article

TED Genel Müdürü Şanlıurfa'da...

TED Genel Müdürü Şanlıurfa'da...
banner206
 Türk Eğitim Derneği (TED) Genel Müdürü Sevinç Atabay, TED Şanlıurfa Koleji’ni ziyaret etti.
Okulun Kurucu Temsilcisi Aysun Çakmaklı, Okul Müdürü Arif Kemal Samat, yöneticiler ve öğretmenlerle görüşen Sevinç Atabay, okulun sınıflarını da gezerek, öğrencilerle sohbet etti.
Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulundaki görevinden Chicago'da Eğitim Ataşeliğine kadar yurt içi ve yurt dışında bugüne kadar eğitim alanında çok önemli görevlerde bulunan  ve bu alanda engin bir tecrübe sahibi olan Sevinç Atabay, TED’i Şanlıurfa’ya kazandırmış olmanın memnuniyetini yaşadıklarını bildirdi.
Türkiye'nin 88 yıllık köklü eğitim kurumu TED'in (Türk Eğitim Derneği) eğitim alanındaki deneyimlerini kente kazandırdığı TED Şanlıurfa Koleji’nin göz alıcı kampüsünü gezen Sevinç Atabay, okul yönetiminden çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Sevinç Atabay, mütevazı kişiliğiyle öğrenciler tarafından da büyük bir sempati ile karşılandı.
Eğitim-öğretime bu yıl açılmış olmasına rağmen kısa sürede Şanlıurfalı veli ve öğrencilerin öncelikli tercihi olan TED Şanlıurfa Koleji, çağın gerektirdiği becerileri kazanmış, dünya vatandaşlığı vizyonuna sahip, çevreye duyarlı, özgüveni yüksek, ulusal ve manevi değerleri özümseyerek ilkeleriyle bütünleştirmiş yüksek ahlaklı bireyler yetiştirme hedefine hizmet ediyor.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2017, 22:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142