Title of a News Article

TED kalitesi lise sıralarına taşınıyor

TED kalitesi lise sıralarına taşınıyor
banner206
 TED Şanlıurfa Koleji, bu yıl liselilere de kapılarını açıyor

Geride bıraktığı 90 yıllık eğitim birikimiyle geleceğe güvenle bakan bireyler yetiştiren Türk Eğitim Derneği’nin (TED), medeniyetin doğduğu topraklara taşıdığı eğitim kalitesiyle önümüzdeki eğitim - öğretim yılında liseliler de tanışacak.

TED Şanlıurfa Koleji Müdürü Arif Kemal Şamat, 2018-2019 eğitim öğretim yılında 9. ve 10. Sınıflara da öğrenci kabul edecek olmanın heyecanını yaşadıklarını bildirdi. Yenilikçi eğitim anlayışını lise sıralarına da taşıyacaklarını anlatan Şamat, “Lise eğitimimizde bugünün gençleri yarının yetişkinleri; çok yönlü, ileri görüşlü, farkındalığı yüksek, üretici ve özgüven sahibi bireyler olarak hayata hazırlanacaktır” dedi.

LİSE DÖNEMİNİN ÖNEMİ

İletişimin daha da önem kazandığı ve karakterin oturmaya başladığı lise yıllarının, öğrenciler için her zaman özel olduğuna vurgu yapan TED Şanlıurfa Koleji Müdürü Şamat, ”Bu yıllarda öğrenciler, yeteneklerini ve ilgi alanlarını anlamlandırıp, hayatlarının geri kalanında nasıl kullanacaklarını ve meslek seçimlerinde nasıl değerlendireceklerini kararlaştırmaya başlar. Bu dönemde TED Şanlıurfa Koleji danışman öğretmenleri ve kariyer planlama uzmanlarımız (yurt içi ve yurt dışı) bu süreçte her zaman onların yanında olacaktır” diye konuştu.

Şamat, her türlü fiziki donamıma sahip kampüslerinde liselilere özgü; kütüphane, fizik ve kimya laboratuvarları, bilgisayar laboratuvarları, müzik atölyeleri, görsel sanatlar atölyeleri ve kulüp odaları özel tasarımlarıyla öğrencilerin çok yönlü gelişimine katkıda bulunacağını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2018, 09:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195