Title of a News Article

TED Kolejinde karne sevinci

TED Kolejinde karne sevinci
banner206
 Türk Eğitim Derneği (TED)’nin 90 yıllık eğitim tecrübesini Şanlıurfa’ya taşıyan TED Koleji’nde karne sevinci yaşandı. 2017-2018 eğitim ve öğretim sezonun sonunda TED Şanlıurfa Koleji’nde karne dağıtım töreni düzenledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törene Okul Müdürü Arif Kemal Şamat, öğretmenler ve veliler katıldı. Programda karnelerini ve başarı belgelerini alan öğrenciler hep birlikte mutluluk tablosu çizdi. Öğrenciler karne heyecanını aileleriyle paylaştı.

"TED'İN EĞİTİM MEŞALESİ HEP YANACAKTIR"

TED Koleje Müdürü Şamat, bir eğitim döneminin sonunda karneleriyle buluşan öğrencilerini kutladı. Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olan TED’in bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çağdaş eğitim anlayışından taviz vermeden yoluna devam edeceğini ifade eden Şamat, şunları kaydetti:

“Bütün çabamız yarınlarımızın teminatı olan siz öğrencilerimizin daha iyi yetişmesi içindir. Ahlaklı ve etik değerlere bağlı, çevreye duyarlı, sosyal sorumluluk bilincine sahip, nitelikli bireyler yetiştiren TED’in eğitim meşalesi siz çocuklarımızla devamlı yanmış olacaktır. Hep birlikte başarılı bir dönemi daha geride bırakmanın gururunu yaşıyoruz. Önünüzde uzun bir tatil dönemi var. Bu dönemde bolca dinlenmenizi tavsiye ederim. Fırsat buldukça zamanınızı sosyal ve kültürel ve sportif etkinliklere süsleyin. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizin güzel bir tatil dönemi geçirmesini temenni ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2018, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142