Title of a News Article

TED Şanlıurfa Koleji'nde harika görüntüler

TED Şanlıurfa Koleji'nde harika görüntüler
banner206
 ŞANLIURFA _ Bu yıl eğitim-öğretime açılmasına rağmen kısa sürede hem akademik eğitim hem de sanat ve sporda önemli başarılar elde eden TED Şanlıurfa Koleji öğrencileri her yıl geleneksel olarak düzenlenecek olan Bahar Şenliği’nin ilkinde yılın yorgunluğunu attılar.

 

Okulun göz alıcı kampüsünün bahçesinde gerçekleştirilen şenliğe, okul yönetimi, öğretmen ve öğrencilerin yanı sıra veliler de katılarak, ayrı bir renk kattılar. Gün boyunca hızını kesmeden devam eden etkinlikte, TED öğrencileri, öğretmenleri ve veliler hem eğlendiler hem de kaynaştılar.

 

Birbirinden keyifli etkinlerin düzenlendiği şenlikte, okul kampüsüne gösteri platformunun yanı sıra, minik öğrenciler için oyun parkuru ve tırmanma duvarı kuruldu. Baharın gelişine uygun şekilde cıvıl cıvıl süslenen okul, bayram havasını yaşatan renkli görüntülere sahne oldu. Öğrenciler, öğretmenler ve veliler birçok keyifli aktivite ile yılın stresini attılar.

 

TED'Lİ OLMANIN AYRICALIĞI

 

Şenliğin açılış konuşmasını yapan TED Şanlıurfa Koleji Müdürü Arif Kemal Şamat, öğrencilerin yıl boyunca akademik, sportif, sanatsal ve kültürel alanda gösterdikleri çaba, başarı ve ödüllerden gurur duyduklarını dile getirdi. Şamat, ‘’İlk eğitim-öğretim yılımızı başarılarla dolu olarak geride bırakmaya hazırlanıyoruz. Öğrencilerimizi, velilerimizi ve öğretmenlerimizi mutlu görmek bizleri de mutlu ediyor. İlkini bu yıl düzenlediğimiz şenliğimizi her yıl düzenleyerek, geleneksel hale getireceğiz’’ dedi.

 

BAYRAM HAVASI

 

Karnaval havasında geçen şenlikte öğrenciler, TED'li olmanın ayrıcalığını bir kez daha yaşadılar. TEDFest’te öğrenciler, öğretmenler ve veliler; jimnastik şovu, illüzyon gösterisi, ateş şovu, folklor gösterileri gibi birbirinden güzel etkinlikleri izlediler. Bayram havasının hakim olduğu okul kampüsünde minik öğrencilerin oynadığı zeybek büyük alkış topladı. Gün sonuna doğru çeşitli sınıflardan öğreciler O Ses TED yarışmasında şarkı söyleyerek yetenklerini sergilediler. Okulda, yıl boyunca yapılan kulüp faaliyetleri de kurulan stantlarda ziyaretçilere sergilendi. Öğrenciler neşe içinde eğlenip gösterilerini sunarken, onları izleyen velileri de cep telefonlarının kameralarıyla bu unutulmaz anları görüntüleyerek ölümsüzleştirdiler. Kızılay’ın okul kampüsünde kurduğu kan başığı standında ise TED Koleji velileri ve öğretmenleri kan bağışında bulundular.

 

VELİLER YUMURTA YARIŞINDA MÜCADELE ETTİ

 

TEDFest, velilerin de yarışmalara katılmasıyla hızını artırdı. TED velilerinin kaşıkla yumurta taşıma ve bilek güreşi yarışmalarında eğlence doruğa tırmandı. Öğrenciler yoğurt içinde cisim bulma ve çuval yarışmasında birbirleriyle kıyasıya yarıştılar.

 

Öğretmenler, veliler ve öğrenciler müzik eşliğindeki şarkılara hep birlikte eşlik ederken, kurulan platformda piyano ile müzik ziyafeti çeken öğrenciler, dakikalarca alkışlandılar. Tüm gün süren etkinlikten öğrenciler, öğretmenler ve veliler keyifli anılarla ayrıldılar.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2017, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142