Title of a News Article

Tercih yapan öğrenciler için stant açıldı…

.

Tercih yapan öğrenciler için stant açıldı…
banner206

Harran Üniversitesi, öğrencilerin YGS ve LYS tercihlerini doğru yapmalarına yardımcı olmak amacıyla ‘Senin Tercihin Senin Üniversiten’ standını açtı.

Harran Üniversitesi tarafından Şanlıurfa’daki en büyük alışveriş ve yaşam merkezlerinden olan PİAZZA ve Urfa CITY AVM’de açılan stantlarda öğrencilere doğru tercih yapmaları için yardım edilerek, Üniversitenin taban puanları hakkında öğrenciler bilgilendiriliyor.

Üniversitede acılan yeni bölümlerin tanıtımının da yapıldığını söyleyen Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, “Açmış olduğumuz her iki stantta da görevlendirdiğimiz hocalarımız, standı ziyaret eden öğrencilerin ilgi alanlarını, becerilerini ve hedefleri soruluyoruz. Bu bilgiler ışığında öğrencilerimizi en uygun bölümlere yönlendiriyoruz. Üniversite hayatına doğru tercihle başlasın ki hem kendisi başarılı olsun, hemde milletimize faydalı bir birey olsun istiyoruz” dedi.

20 Temmuz’da başlayan stantlar sabah 10:00’dan akşam 22:00’ye kadar açık kalıyor. Öğrencilere rehberlik edilen bu stantlar, tercihlerin son günü olan 20 Temmuz 2017 tarihine kadar devam edecek.


Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2017, 13:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142