Title of a News Article

Urfa'da beklenen şenlik başladı

Urfa'da beklenen şenlik başladı
banner206

( Vali Abdullah Erin Bahçeşehir Koleji öğrencilerinin davul gösterisine hayran kaldı. Vali Erin Öğrencileri kutladı)

Şanlıurfa'da, Bilim Şenliği etkinlikleri başladı. Şanlıurfa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve il Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Bilim şenliği etkinliklerinin resmi açılış töreni gerçekleşti. 


Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, GAP İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Beydilli ve çok sayıda protokol üyelerinin katıldığı açılış saygı duruşu ile başladı. 

İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan'ın açılış konuşmasıyla başlayan resmi açılış töreninde Vali Erin, BŞB  Çiftçi günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptılar. 

Konuşmaların ardından protokol üyeleri öğrencilerin sergilediği eserlerin standları gezdiler. Şanlıurfa Bahçeşehir koleji ise birden fazla proje ile şenliğe katıldı. Vali Abdullah Erin BŞB Nihat Çiftçi ile birlikte öğrencilerin eserlerini incelediler. En çok dikkat çeken okul ise Şanlıurfa Bahçeşehir koleji oldu.


Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2017, 10:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142