Title of a News Article

Urfa'da online resim sergisi...

Urfa'da online resim sergisi...
banner206

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer'in katılımıyla online olarak gerçekleşen Öğretmenler Arası Online Resim sergisinde 53 öğretmenin 90 eseri sergilendi.

Pandemi sürecini evde en verimli şekilde geçiren ve sanatla deşarj olmayı seçen sanatçı öğretmenlerin kıymetli eserleri Küratör Muharrem Çelik'in koordinasyonunda bugün açıldı.

Küratör Çelik, açılışta yaptığı konuşmada öğretmenlerle beraber çok güzel bir çalışma ortaya konulduğunu söyledi. Çelik, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer ve Ar-Ge ekibinin verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, ilerleyen zamanda farklı sanat çalışmalarını da yürüteceğini belirtti.

İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer bu sergiden büyük zevk aldığını vurgulayarak katılım ve katkı yapan herkese teşekkür etti.

Bu serginin farklı sanat çalışmalarına da ışık tutacağını, kendisinin de sanata karşı çok duyarlı olduğunu söyleyen Müdür İsmail Yapıcıer sanatın eğitimde bambaşka bir yerinin olduğunu belirtti.

Bu çalışmaların öğrenciler bazında da yapılamasının olumlu etkileri olacağı şüphesiz, böyle etkinliklerin sayısını arttırmalıyız dedi. Online Sergi, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün sosyal medya hesaplarında 5 Şubat 2021'e kadar gezilebilecek

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142