Title of a News Article

Urfa HKMO'dan farkındalık oluşturan kampanya

Urfa HKMO'dan farkındalık oluşturan kampanya
banner206

TMMOB’a bağlı Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Şanlıurfa İl Temsilciliği kentte esnaf için sosyal farkındalık yaratmak adına bir kampanya başlattı. Tüm vatandaşlar ve idareciler kampanyaya davet edildi.

Koronavirüs salgını nedeniyle normalleşme adımlarının atılacağının ifade edilmesinin ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vaka sayılarının ortalamalarına göre illeri mavi, sarı, turuncu ve kırmızı renkle kategorize edeceklerini söyledi. Bakan Koca, rengi 'mavi' olan ilde restoranların açılmasının ve sokak kısıtlamalarının kaldırılmasının mümkün olacağını dile getirdi.

İşte Bakan Koca’nın bu açıklamasının ardından HKMO, sosyal medya hesabından ‘şanlıurfaiçinsarıdanmaviye’ adlı kampanya başlattı. Yapılan açıklamada, “Kovid-19 salgınından dolayı mağdur olan ilimiz Şanlıurfa’daki vatandaşlarımız ve tüm esnafımız için sosyal farkındalık yaratmak adına  “şanlıurfaiçinsarıdanmaviye” kampanyasını başlatıyoruz. Tüm halkımızı ve idarecilerimizi bu kampanyaya davet ediyoruz. Saygılarımızla” ifadelerine yer verildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195