Title of a News Article

Urfa Milli Eğitim bir projeye daha imza attı

Urfa Milli Eğitim bir projeye daha imza attı
banner206

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un 'iltifat beklemeden, marifete talip olmak hayalimiz' sözünü benimseyerek hareket eden Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü adından söz ettirecek bir projeye daha imza attı.

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, GAP Kalkınma İdaresi Başkanlığı ve Şanlıurfa Valiliği ortaklığında 1.000.000,00 TL değerinde olan Öğretmen Gelişim ve Eğitim Merkezi (ÖGEM) Protokülü imzalandı. 

Haliliye ilçesinde yer alan 8 katlı merkezde; Konferans Salonu, Kütüphane, EBA Destek Odaları, Eğitim Derslikleri ve Onlarca Atölye yer alacak. Yakın zamanda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Şanlıurfa'da açılan Hizmet İçi Eğitim Estitüsü ve ÖGEM Projesi sayesinde ise kentte görev yapan ve Türkiye'nin 80 ilinden gelecek olan öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlanacağı öğrenildi. Bu proje ile, başta Şanlıurfa olmak üzere Türkiye'nin önemli öğretmen eğitim merkezlerinden biri haline gelmesi hedefleniyor. 

Şanlıurfa İl Milli eğitim Müdürlüğü'nden yapılan bu açıklama sonunda projede emeği geçen ARGE birimimize teşekkür edilerek, Şanlıurfa'ya hayırlı olsun denildi. 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2021, 16:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195