Title of a News Article

Urfa’nın ilk mezunları…

Urfa’nın ilk mezunları…
banner206

Şanlıurfa Mehmet Güneş Anadolu Lisesinde mezuniyet heyecanı yaşandı.

Şanlıurfa eski Milletvekili hayırsever iş adamı Mehmet Güneş’in yıllar önce yaptırdığı Anadolu Lisesinde bu yıl da çok sayıda mezun verdi. 2018-2019 eğitim ve öğretim yılında Şanlıurfa’da ilk mezuniyet gecesi düzenlenmiş oldu.

Harran Otelinde düzenlenen mezuniyet gecesine, Vali yardımcısı Selami ışık, Şanlıurfa eski Milletvekili Mehmet Güneş, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, Emekli Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Kemal Alataş, Okul Aile Birliği Başkanı Kemal Kaya, Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Kurt ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Kaytan, iş adamı Maruf Güneş, Süleyman Elgün, Gazeteciler Reşat Uzun, Ahin Güneş katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından mezun olan öğrencilere diplomalar verildi. Diplomalar verildikten sonra İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, eski Milletvekili hayır sever iş adamı Mehmet Güneş’e eğitime katkılarından dolayı plaket takdim etti.

diploma töreninin ardından yemek ikramı yapıldı. Öğrenciler mezuniyet gecesinin finalinde kep attılar.

Öte yandan Mehmet Güneş Anadolu lisesinde bu yıl mezun olan öğrencilerin ağırlıklı olarak Kız öğrenciler olması dikkat çekti 

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2019, 22:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195