Title of a News Article

Vali Erin denetimde...

Vali Erin denetimde...
banner206
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, yapımı devam okul inşaatlarını denetliyor. Şanlıurfa'da Eğitim seviyesinin artırılması için büyük çabalar harcayan vali Erin, il Milli Eğitim Müdürü ile okul inşaatlarını yerinde inceledi. 
Türkiye'nin en geç nüfusuna sahip olan ve her yıl binlerce artan öğrenci sayısı karşısında sürekli okul ihtiyacı duyulan Şanlıurfa'ya onlarca okul yapılıyor. Dönemin Bakanı Faruk Çelik'in girişimleri ile tam 500 Milyon(trilyon)'un okul yapımı için kaynak gönderildiği Şanlıurfa'da bu yıl 300 okulun ihalesi yapılmıştı.

Taşımalı eğitimi azaltma hedefiyle yola çıkıldığını ifade eden Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, İlimiz genelinde 300 okulun inşaası devam ediyor. Yeni Eğitim-Öğretim yılı öncesi okullarımızın tamamlanmasını bekliyoruz. Eğitim kalitesini artırmak istiyoruz, il Milli Eğitim Müdürümüz ile birlikte okullarımızın inşaatını denetledik,'dedi. 

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2018, 17:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
Tolaz mehiyyy
Tolaz mehiyyy - 6 yıl Önce

Sayin valim il milli egitim mudurumuz serafettin bey yonetici atama listelerini niye yayinlamiyor.kimin nereye atandigini bilelim.kimsenin icinde suphe olmasin.

SIRADAKİ HABER

banner195